Nincs elég ügyfeled? A hirdetéseid nem teljesítenek elég jól?

Profi landing page készítés

A landing page csupán egyetlen egy oldal, aminek pontosan egy konkrét célja van. Ez a cél lehet például valaminek a megvásárlása, ajánlatkérés a szolgáltatásodra, vagy hírlevélre való feliratkozás. Közös munkánk során erre a konverzióra (célra) optimalizált oldal készül majd, ami több ügyfelet és bevételt jelent a vállalkozásod számára.
landing page

Landing oldal elemei

Landing oldalak segítségével a látogatókat a megfelelő logikai úton tudod végigterelni, hogy arról olvasson és olyan sorrendben, amivel  meg tudod győzni arról, hogy az általad kínált termék, vagy  szolgáltatás megfelelő választás a számára.

Konverziós lehetőség

Ez lehet például kapcsolatfelvétel, mikor egy űrlapon vagy telefonszámon keresztül elérhetnek a látogatók. A hírlevélre való feliratkozást is sokan alkalmazzák, hiszen egy feliratkozó már komoly érdeklődőnek számít, és e-mailben meg lehet győzni a vásárlásról, szolgáltatásról.

Banner

Nagy méretű kép és szöveg kombinációja, ami pár másodperc alatt segít eldönteni a látogatónak, hogy miről is szól a landing page.

Szöveg és képek

Fontos, hogy az információ könnyen szűrhető legyen a látogató számára, vagyis a szöveget megfelelően kell tördelni releváns képekkel, a címsorok kiemelésével.

Call to action

A gombok megfelelő használata nagyságrendekkel nagyobb konverziót hozhat, segítségükkel a látogató továbbmegy az általunk kijelölt következő lépésre.

Ügyfél vélemények

Referenciák, vagy az ügyfeleid 5 csillagos értékeléseinek megjelenítése.

Marketing eszközök

Ilyen lehet például egy visszaszámláló elhelyezése az oldalon, vagy felugró ablakok alkalmazása.

bevételnövelő oldal

Landing page, minden extrával

Prémium Design, reszponzív megjelenés

A landing oldalad egyedi megjelenést kap, ami a legfrissebb igényeknek is megfelel, illetve mobilon és asztali gépen is jól mutat. Úgy lesz megtervezve, hogy illeszkedjen a vállalkozásod arculatához. A tartalomhoz jogtiszta prémium fotókat és grafikákat biztosítunk.

Elégedettségi Garancia

Egy külön tesztoldalon megtekintheted az elkészült munkát, és élőben tesztelheted. Addig lesz optimalizálva, amíg teljesen el nem nyeri a tetszésedet, illetve minden hiba javításra nem kerül. A végszámla is csak ezt követően kerül kiállításra. Az átadást követően, ha 1 hónapon belül bármilyen hibát találnál, ami átcsúszott a korábbi ellenőrzésen, akkor annak javítása díjmentes.

Domain, tárhely ügyintézés

Ha még nincs saját domained, vagy tárhelyed, nem kell foglalkoznod az ügyintézéssel, és minden szakszerűen be lesz állítva, még a domain nevedhez tartozó egyedi e-mail cím is.

Eredmények mérése

Nem szabad megfeledkezni a landing page hatékonyságának méréséről. Javítani csak azt tudod, amit mérsz is.  Elhelyezésre kerülnek az oldalad alá a megfelelő Facebook Pixel és Google Analytics követőkódok, és be lesz állítva, hogy pontosan milyen műveleteket mérjenek.

SEO barát

Az oldalad a legfontosabb SEO szempontoknak is meg fog felelni. Webre optmalizált képek, title és meta tag-ek, címsorok, strukturált adatok, weboldal sebesség, stb – minden rendben lesz.

weboldal karbantartás

egyedi árajánlat

Kedvezményes havidíjas konstrukcióban kérheted a weboldalad karbantartását.

Profi Landing Page, minden extrával

168 000 Ft

Egyedi megjelenésű landing page, kompromisszumok nélkül.

Az árak tájékoztató jelleggel vannak feltüntetve, az ÁFA értéke 0 Forint (AAM). Az ár nem tartalmazza a domain név regisztráció és a tárhely bérlés díját, ami egy külső szolgáltatótól kerül megrendelésre. Új tárhely és a domain regisztrációja hozzávetőlegesen nettó 6-7 ezer Ft.​

Profi Landing Page, minden extrával + Facebook hirdetés

226 000 Ft

Profi landing oldalad mellett megalapozzuk a Facebook jelenlétedet is.

Az árak tájékoztató jelleggel vannak feltüntetve, az ÁFA értéke 0 Forint (AAM). Az ár nem tartalmazza a domain név regisztráció és a tárhely bérlés díját, ami egy külső szolgáltatótól kerül megrendelésre. Új tárhely és a domain regisztrációja hozzávetőlegesen nettó 6-7 ezer Ft.​

csaszmarketing logo

Császár Tibor online marketing

Konkrét elképzelésed van, és ahhoz szeretnél árajánlatot kérni? Vagy nincs semmi ötleted, de szeretnéd, hogy a vállalkozásod sikeresebb legyen?

Töltsd ki az űrlapot, és kérj árajánlatot!  Kérdezz nyugodtan, és írd le az igényeidet. Két napon belül válaszolni fogunk!

A weboldal sütiket (cookie-kat) használ, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújtsa. Adatvédelemi szabályzat

csaszmarketing logo

Császár Tibor online marketing

Köszönjük a megkeresésed, hamarosan felvesszük Veled a kapcsolatot!