Néhány vállalkozás, akikkel közös sikereket érhettünk el.

Bemutatkozás

Üdvözöllek, a nevem Császár Tibor! Nyolc évvel ezelőtt, grafikus tanulmányaim befejezését követően arculati elemek tervezésével kezdtem el foglalkozni. Szép lassan belecsöppentem az online marketing világába, részletes betekintést nyertem nagyobb hazai webáruházak működésébe, és mellette weboldalakat készítettem és terveztem. Immár hat éve főállásban foglalkozom online kampányok kialakításával, keresőoptimalizálással, weboldal készítéssel. Csapatunkat Gémes Noémi erősíti, mint tapasztalt grafikus, de profi szövegíróval is rendelkezünk. Célunk, hogy professzionális és minőségi webes mejelenést biztosítsunk ügyfeleink számára.
csaszmarketing logo

Császár Tibor online marketing

Konkrét elképzelésed van, és ahhoz szeretnél árajánlatot kérni? Vagy nincs semmi ötleted, de szeretnéd, hogy a vállalkozásod sikeresebb legyen?

Töltsd ki az űrlapot, és kérj árajánlatot!  Kérdezz nyugodtan, és írd le az igényeidet. Két napon belül válaszolni fogunk!

A weboldal sütiket (cookie-kat) használ, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújtsa. Adatvédelemi szabályzat

csaszmarketing logo

Császár Tibor online marketing

Köszönjük a megkeresésed, hamarosan felvesszük Veled a kapcsolatot!