Legyen profi online megjelenésed!

Profi weboldal készítés

Egy jól működő és profitáló weboldal létrehozása összetett folyamat. Szükség van domain név regisztrációra, a tárhely beállítására, egyedi megjelenés kialakításására, optimalizálásra, szövegírásra, grafikai tartalmak szerkesztésére. Mindezek mellett ott van még a  céges e-mail cím létrehozása, Facebook Pixel és Google Analytics integrálás, Search Console, stb.
kompromisszumok nélkül

Weboldal, minden extrával

Prémium Design, reszponzív weboldal

A weboldalad egyedi megjelenést kap, ami maradéktalanul megfelel a legfrissebb igényeknek is. A reszponzív kialakításnak köszönhetően pedig mobilon, tableten és asztali gépen is jól mutat. A tartalomhoz jogtiszta prémium fotókat és grafikákat biztosítunk.

Elégedettségi Garancia

Egy külön tesztoldalon megtekintheted az elkészült munkát, és élőben tesztelheted. Addig lesz optimalizálva, amíg teljesen el nem nyeri a tetszésedet, illetve minden hiba javításra nem kerül. A végszámla is csak ezt követően kerül kiállításra. Az átadást követően, ha 1 hónapon belül bármilyen hibát találnál, ami átcsúszott a korábbi ellenőrzésen, akkor annak javítása díjmentes.

Domain, tárhely ügyintézés

Ha még nincs saját domain neved, vagy tárhelyed, nem kell foglalkoznod az ügyintézéssel, és minden szakszerűen be lesz állítva, még a domain nevedhez tartozó egyedi e-mail cím is.

Eredmények mérése

A weboldalad hatékonyságának mérése kiemelten fontos. Javítani csak azt tudod, amit mérsz is.  Elhelyezésre kerülnek az oldalad alá a megfelelő Facebook Pixel és Google Analytics követőkódok, és be lesz állítva, hogy pontosan milyen műveleteket mérjenek.

jól optimalizált weboldal

SEO barát weboldal

Az új weboldalad tartalmilag és technikailag is meg fog felelni a legfontosabb SEO szempontoknak.

Kulcsszókutatás

Kulcsszókutatás segítségével megvizsgáljuk, hogy az emberek hogyan keresnek rá a szolgáltatásaidra, és az alapján el lehet dönteni, hogy milyen oldalakat célszerű kialakítani.

Technikai SEO

Webre optmalizált képek, title és meta tag-ek, megfelelő címsorok, minden oldalhoz tartozó meta cím és leírás, átirányításook, belső linkek, oldaltérkép, strukturált adatok, stb – minden maximális odafigyeléssel kerül beállításra.

Sebesség optimalizálása

Nem csupán felhasználói szempontból, hanem a SEO miatt is fontos, hogy gyors weboldalad legyen.

Google Analytics

Elhelyezésre kerülnek az oldalad alá a megfelelő Google Analytics követőkódok. A weboldalad működését mérheted, hogy például hány látogatód van, honnan érkeztek az oldaladra, és milyen műveleteket végeztek rajta.

Googe Search Console

A Search Console eszközeinek és jelentéseinek segítségével lemérheted a weboldalad forgalmát, és láthatod hogyan teljesít a Google keresésben. A weboldalad beállításra kerül a Google rendszerén belül.

Google Cégem

A Google Cégem segítségével könnyen kapcsolatba kerülhetsz az ügyfeleiddel, és a boltod, üzleted vagy a vállalkozásod székhelye megjelenhet a keresési találatoknál, vagy akár a Google térképen.

weboldal karbantartás

egyedi árajánlat

Kedvezményes havidíjas konstrukcióban kérheted a weboldalad karbantartását.

Profi Weboldal, minden extrával

235 000 Ft

Egyedi megjelenésű weboldal, kompromisszumok nélkül.

Az árak tájékoztató jelleggel vannak feltüntetve, az ÁFA értéke 0 Forint (AAM). Az ár nem tartalmazza a domain név regisztráció és a tárhely bérlés díját, ami egy külső szolgáltatótól kerül megrendelésre. Új tárhely és a domain regisztrációja hozzávetőlegesen nettó 6-7 ezer Ft.​

Profi Weboldal, minden extrával + Facebook hirdetés

293 000 Ft

Profi weboldalad mellett megalapozzuk a Facebook jelenlétedet is.

Az árak tájékoztató jelleggel vannak feltüntetve, az ÁFA értéke 0 Forint (AAM). Az ár nem tartalmazza a domain név regisztráció és a tárhely bérlés díját, ami egy külső szolgáltatótól kerül megrendelésre. Új tárhely és a domain regisztrációja hozzávetőlegesen nettó 6-7 ezer Ft.​

csaszmarketing logo

Császár Tibor online marketing

Konkrét elképzelésed van, és ahhoz szeretnél árajánlatot kérni? Vagy nincs semmi ötleted, de szeretnéd, hogy a vállalkozásod sikeresebb legyen?

Töltsd ki az űrlapot, és kérj árajánlatot!  Kérdezz nyugodtan, és írd le az igényeidet. Két napon belül válaszolni fogunk!

A weboldal sütiket (cookie-kat) használ, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújtsa. Adatvédelemi szabályzat

csaszmarketing logo

Császár Tibor online marketing

Köszönjük a megkeresésed, hamarosan felvesszük Veled a kapcsolatot!