hatékonyan működő hirdetések

Facebook kampánykezelés

Facebook az egyik legolcsóbb hirdetési platform, és nagyon sok embert érhetünk el vele. Részletes célzásra van lehetőség, hogy megtaláljuk a potenciális vásárlókat, vagy a vállalkozásunk után érdeklődőket. A kampányok eredményei kiválóan mérhetők.

Facebook kampánykezelés

Hirdetés Facebookon

Hogy elkezdhess hirdetni a Facebookon, először szükséged lesz egy Vállalkozáskezelő-fiókra, egy Hirdetési fiókra, Céges Facebook oldalra. Ha ezeknek a beállítása megtörtént, akkor el kell helyezni a weboldaladon a Facebook-képpont követőkódját, és be kell állítani a megfelelő konverziókat. Mindezek után lehet elkezdeni a kampányok kialakítását, a helyes beállítás mellett a jó kreatív és szöveg kiemelten fontos. Ha még nincs sok tapasztalatod a Facebook hirdetések területén, akkor mindenképp érdemes egy szakértő segítségét kérni, úgy mindenképpen pénzt spórolhatsz meg.
ne kössön komprumisszumot!

Facebook hirdetéskezelés

Sok éves tapasztalatnak köszönhetően már tudjuk, hogy mi kell a Facebook hirdetések hatékony működéséhez. Havidíjas konstrukcióban mindent megkapsz, ami a sikerhez kell. Nincs hűségidő, mert bízunk abban, hogy hosszútávon is elégedett leszel!

Céges Facebook oldal

Amennyben nincs még céges Facebook oldalad, akkor létrehozásra kerül, illetve minden paramétert beállítunk. A megszerkesztett borítókép és profilkép is a vállalkozásod arculatát fogja türközni.

Like

Kampánykezelés

A hirdetéseidhez profin megszerkesztett kreatívok készülnek, jogtiszta prémium képek felhasználásával. A kampányok optimalizálása heti rendszerességgel történik.

Hirdetési, Vállalkozáskezelő-fiók beállítása

Hirdetések futtatásához elengedhetetlen a Vállalkozáskezelő-fiók és a Hirdetési fiók beállítása. Vissza kell igazolni a Facebook felé a weboldal tulajdont, el kell helyezni az oldalad alá a megfelelő Facebook-képpont követőkódokat, és be kell állítani a konverziókat. Mindezek után indulhat a hirdetéseid kialakítása.

Weboldal audit

A jól működő Facebook marketing egyik lényeges eleme, hogy hova vezetjük a látogatókat. Ha a landing oldalad ellenőrzésénél valami problémát találunk, akkor díjmentes javaslatokat kapsz a javításukhoz.

Tartalomgyártás

egyedi árajánlat

Grafikai tartalmak gyártása.

Facebook fiókok beállítása, Céges oldal kialakítása

58 000 Ft

Egyszeri beállítási díj.

Az ÁFA értéke 0 Forint (AAM). ​

Facebook kampánykezelés

110 000 Ft / hó

(Ha minden szükséges fiók be van állítva, és a céges oldal ki van alakítva)

Az ÁFA értéke 0 Forint (AAM). ​

csaszmarketing logo

Császár Tibor online marketing

Konkrét elképzelésed van, és ahhoz szeretnél árajánlatot kérni? Vagy nincs semmi ötleted, de szeretnéd, hogy a vállalkozásod sikeresebb legyen?

Töltsd ki az űrlapot, és kérj árajánlatot!  Kérdezz nyugodtan, és írd le az igényeidet. Két napon belül válaszolni fogunk!

A weboldal sütiket (cookie-kat) használ, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújtsa. Adatvédelemi szabályzat

csaszmarketing logo

Császár Tibor online marketing

Köszönjük a megkeresésed, hamarosan felvesszük Veled a kapcsolatot!